Stjärnan vilar upp sig på Öland! :D






Vi har varit på Ölans i exakt en vecka idag. VI har haft kanon väder näst intill precis hela tiden. Tropiska Berta forsätter och det blir mycket sol och bad både för mig och Mitzy. Roligt är nu att Mitzy tycker det är riktigt roligt att vara i vattnet och till och med att simma efter sina pinnar eller den nya flytleksaken. Hon är så söt där hon simmar, hon liknar en liten säl. Kunde inte låta bli att ta lite kort när hon simmade en dag förra veckan.


 

I lördags var vi på en liten inofficiell utställning här på Öland, som vi brukar åka på, bara för att det är lite roligt. Förra gången blev Mitzy bäst i ras, så det gjorde ju det ännu lite roligare att åka dit igen. Förra gången var det tyvärr ösrregn och åska när vi skulle upp i finalen, så vi hoppades på lite bättre den här gången. Men tyvärr verkar det som att det går troll över just den här dagen, då de under de tre år vi har varit där, aldrig varit fint väder, utan alltid någongång under dagen ösregn och åska. Även denna gång blev det så, men åskan och regnet kom redan klockan nio och de var därför tvugna att skjuta upp bedömningen. Och det var lite regn som kom, de öste verkligen ner och åskan var inte mer än nån kilometer ifrån, riktigt läskigt. När den kom var det precis som någon släcktge ljuset, det blev bäcksvart. som tur var hade vi valt att inte sätta upp tältet utan tryckt in oss under taket vid klubbstugan, villket var farliga väl. Hur som helst drog åskovädret vidare och bedömningen kunde starta. Mitzy var jätte duktig i ringen. Hon t.o.m. flirtade lite med domaren som skrev att hon hade ett mycket trevligt temprament, vilket är kul! de hon dock slog ner på var hennes rörelser, funderar lite på om det är någonting jag kan påverka. Mitzy vann iallafall sin öppna klass och blev andra bästa tik, så tyvärr blev de ingen final för oss den här gången, men de var inte långt ifrån.









Om exakt sex dagar är vi en till i familjen, då lilla Wilja ska få komma hem. Börjar längta riktigt mycket, ska bli väldigt kul att se hur det kommer bli och hur Mitzy kommer reagera. Ringde Sissi (uppfödaren) i veckan och hon sa att lillskrutten fortfarande var den som var mest framåt i kullen och en riktigt liten bestämd dam som ställer sig i matskålen för att syskonen inte ska komma åt någon mat Tihihi :D På tisdag så ska hon vetrinärbesiktas och vaccineras, så nu får vi hålla tummarna att det går bra.

På onsdag får Mitzy vara ensamma med mor och far några dagar då jag ska semestra med några andra kompisar på Öland. Sen på lördag far vi vidare till Malmö, hämtar valpen på söndag och på onsdag ska vi tävla i Oxie igen, känns jätte länge sen även om det egentligen bara är en vecka sedan, helt sjukt man har verkligen blivit helt besatt i de här med alla agilitytävlingar. Sen vidare till Falkenberg för en tvådagars tävling och sen en helg med Jonna i Göteborg *längtar*

ha de bra! Kramar


Kommentarer
Postat av: Ulrika-Atlas

Spännande med den nya familjemedlemmen =)

Lycka till i Oxie och jag hoppas du menade en två dagars i Halmstad för då ses vi ju där ;o)

Kör så det ryker i Oxie och se till att fixa tiden =) Jag och Atlas vet att ni kan! Vi håller alla tummar och tassar vi har!



Kram kram

2010-07-20 @ 10:06:26
URL: http://www.atlasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0