Hemma!

När stormen Gudrun var på väg, då var det minsann rikig stohej både i tidningar och på tv, men när tropiska Berta kommer, då varnar dom inte alls....


Har precis kommit hem från en super härlig helg i Skånes Bjuv.  Vi har haft det riktigt ordentligt varmt och riktigt skönt att få sova i ett förtält istället för en varm lägenhet, dock lite hårdare!

Är jätte nöjd med helgens lopp, inget nollat, men *viskar* jag tror vi börjar få upp farten.  På dagens agilitylopp for Mitzy över brädan med en dunder border collie fart och stannade tills den hade slagit ner i marken, blev helt chockade och hurrade av glädje. Tyvärr hade vi innan dess fem fel i slalom och sen diskade vi oss, då Matte satsade på farten istället för rätt på banan, men det är precis så vi måste göra ett tag tror jag. Det märktes verkligen på Mitzy hur kul hon tyckte de var att våga springa på. Lördagens sista lopp i laget gick också bra och vi fick upp en riktigt bra fart, men där hade vi bestämt att latcha lite då laget redan var diskat tyvärr! MEn vi var alla fall fina  våra lagtröjor!

Sammanfattar en jätte mysig helg med massa bilder! Har varit jätte kul att få umgås lite mer med Tycon familjen och alla andra agilitymänniskor! Tack för en super helg!







Ett super stort grattis vill jag också ge till Ulrika och Atlas som tog sin allra första pinne någonsing, det är inte dåligt i den värmen som har varit!. Super duktiga var dom och såååå väärda det!





Atlas i full fart i Växjö!




Super grattis till Emelie och Ella som tog sin första efterlängtade pinna i agilityklassen! JippI!





Imorgon åker vi till Öland, hoppas på att kunna uppdatera därifrån!

Tack alla för en underbar helg!

Tassar Jeanette och Mitzy


Kommentarer
Postat av: Ulrika-Atlas

Tack! Det känns härligt att äntligen fått ta den där pinnen =)

Men visst hade vi trevligt, hela familjen Tycon ;o) Tack för bilden! Jättefin!

Du och Mitzy börjar verkligen få upp farten =) Och som du säger det är kanske bättre att satsa på farten ett tag så både du och Mitzy känner glädjen av farten! Och Mitzys gunga på söndagen är nåt jag sent glömmer! Ha det bra på Öland!

2010-07-12 @ 09:35:23
URL: http://www.atlasblogg.blogspot.com
Postat av: Emelie

Yes, Mitzy börjar få upp en ordentlig fart, ni kommer kanske vara lite galna på banan nu ett tag men sen när ni fått in ett flyt i det nya tempot kommer ni vara svåra att slå :). Fina bilder. Ha det bra på semestern.



kramar

2010-07-12 @ 19:30:10
URL: http://zoonath.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0